Aluminium verzonken LED Profiel | Ledprofiel.nlProductgroups

LED strips worden vandaag de dag steeds vaker gebruikt om bepaalde oppervlaktes te verlichten. Ze kunnen bij diverse toepassingen gebruikt worden en het is mooi om ze dan af te werken met aluminium LED profielen zodat het professioneel afgewerkt is en het zorgt voor een sfeervolle uitstraling. U kunt bijvoorbeeld gaan voor een verzonken LED Profiel, dit LED profiel zorgt ervoor dat de ledstrips mooi en strak afgewerkt zijn en de levensduur van de strips wordt hiermee ook verlengd omdat de warmte die vrijkomt wordt opgenomen door het profiel.

 

Verzonken LED Profiel kopen?

Wilt u LED strips op een fraaie en subtiele manier weg werken? Kies dan voor de aluminium verzonken LED profielen van Ledprofiel.nl, deze zijn geschikt voor diverse toepassingen en zijn eenvoudig te monteren. LED strips geplaatst in een ledprofiel in de huiskamer of slaapkamer zien we tegenwoordig steeds vaker en het zorgt voor sfeervolle verlichting. In onze webshop heeft u de keuze uit verschillende LED profielen in diverse kleuren en maten. Kies bijvoorbeeld voor het Linea LED Profiel 10mm, het Smooth LED Profiel 10mm of het Stepon vloer profiel 12mm. Daarnaast vindt u bij ons ook alle bijbehorende accessoires om de LEDprofielen mee te bevestigen en af te werken zoals covers, eindkapjes, pakking en diverse houders. We hebben meerdere diffuser covers in transparante, frosted of melkwitte afwerking om vast te klikken of te schuiven. Bekijk het complete aanbod op onze website.

 

Veilig en eenvoudig betalen

Betalingen bij Ledprofiel zijn gemakkelijk en altijd veilig. Bij ons kunt u eenvoudig de mooiste LED profielen en bijbehorende accessoires online bestellen. Het minimum order bedrag is € 15,-. In Nederland kunt u eenvoudig betalen met de volgende betaalmethodes: iDEAL, Overschrijving, BitCoin, Credit Card, PayPal en Sofort. Voor Belgische klanten is het mogelijk te betalen via Overschrijving, Belfius Direct Net, Credit Card en PayPal. U betaalt uw bestellingen altijd veilig dankzij de beveiligde SSL-procedure en in uw eigen vertrouwde online betaalomgeving.