EDGE14 Led Profiel 14mm online bestellen

Op zoek naar een strak LED profiel om uw interieur sfeervol te verlichten met LED strips? Het EDGE14 LED Profiel 14mm van LedProfiel.nl is ideaal geschikt om te bevestigen aan muren, plafonds en meubelplaten en is bij uitstek geschikt om het effect van een zwevend plafond te creëren zonder allerlei ingewikkelde koof constructies. Gebruik dit LED Profiel in combinatie met LED strips die een breedte hebben van maximaal 14mm. Dit LED profiel is beschikbaar in wit, geanodiseerd of blank onbewerkt aluminium.

Professioneel afwerken

De LED profielen van LedProfiel.nl kunt u fraai afwerken met bijbehorende accessoires zoals eindkapjes en covers. Het profiel is verkrijgbaar in een lengteafmeting van 1 of 2 meter, eventueel in overleg kunnen we bij grotere afname nog een langere afmeting voor u bestellen. Het geheel werkt u professioneel af met een fraaie inklik cover of een inschuif cover, en daarnaast kunt u ook de bevestigingsmaterialen online bij ons bestellen.  

De beste LED profielen

Onze aluminium LED profielen zijn te gebruiken om uw huis met LED strips te voorzien van een fraaie, egale verlichting. Verlicht diverse ruimtes in uw huis met LED strips in combinatie met een professioneel afgewerkt LED profiel van topkwaliteit. Het EDGE14 verzonken profiel is eenvoudig te bevestigen aan muren, plafonds en meubel platen. Naast de verzonken profielen hebben we ook opbouw profielen, hoek profielen en profielen die geschikt zijn om glasplaten zijdelings te verlichten.