NOVA20 RS LED Profiel 20mm | LedProfiel.nl

De aluminium LED profielen van LedProfiel.nl zijn zeer geschikt om diverse ruimtes in uw interieur op een sfeervolle manier te verlichten door middel van LED strips erin te plaatsen. Afhankelijk van het LED Profiel kunnen er LED strips van een bepaalde breedte in, het is verstandig om dit goed even na te lezen voordat u de strips aan gaat schaffen. In het NOVA RS LED Profiel 20mm kunt u LED strips tot 20 mm breed in plaatsen. Dit profiel wordt vaak toegepast om een dubbele rij LED strips in te bevestigen. Dit wat bredere en diepere profiel is goed geschikt om een krachtig maar toch uiterst diffuus lichteffect te verkrijgen, zonder zichtbare LED puntjes.
 

Ruim aanbod covers & eindkapjes

Voor dit LED profiel hebben we in onze webshop ook een ruim aanbod bijbehorende accessoires zoals covers en eindkapjes verkrijgbaar in diverse kleuren. De covers die u op het profiel plaatst hebben invloed op het soort licht dat van de LED strips af komt. De Cover F Clickon beschermkap is verkrijgbaar in transparant of melkwit en klikt u makkelijk op en van het profiel af. De Cover E Slide beschermkap schuift u er eenvoudig op en deze is beschikbaar in frosted, transparant en melkwit. Cover E7 is een extra grote melkwitte opaal kap die 14mm boven het profiel uitsteekt. Hiermee ontstaat een LED lichtbalk met een erg mooi diffuus breedstralend lichteffect.
 

Voordelen van het aluminium LED Profiel

Met het extra brede NOVA RS verzonken LED Profiel is mogelijk om creatieve lichtontwerpen te realiseren door deze in te bouwen in wanden, plafonds of meubelpanelen. Bekijk de bijbehorende producten en accessoires in de webshop.